pühapäev, 29. mai 2011

Stockholm Palace

Stockholm Palace on kaunis Palace Rootsis. Samal ajal on üks suurima kojad, 608 Palace mis veel on asustatud riigipea (kuninga Karl XVI GUSTAVI. Gustav). Stockholm Palace asub Stockholmis saare Stadsholmen Gamla Stan vana osa kohta.

Stockholm Palace ehitati Algne keskaegne loss Tre Kronor (kolm krooni), kes tuli 13 aluste kohta. sajandi ja 1697 on alla kirjutatud. Vana loss varemed on siiski vaadelda palace Tre Kronor muuseum. Uue Stockholm Palace ehitus kestis 57 aastat (alates aastast 1697 1754) ning oli sel ajal Euroopa suurim ühtse ehitusprojekti. Palace maja mitu suurima vaatamisväärsused, Stockholmis. See on kuningliku korterite, riigi Hall Knights riigikassa loss Tre Kronor Armory ja antiikesemed muuseum Gustav III koja. Stockholm Palace on kaunis tuba, mis hõlmavad peaaegu kõigi eespool osutatud perioode. Palace kuulub Stockholmis eelistatud eesmärgid.

Stockholm Palace on kogu aasta jooksul üldsusele kättesaadavad. Avamise tundi muutus aasta jooksul, seetõttu on asjakohane võtta pilk ametlik lehekülg. Tõkke pidulike muutmine on seejärel hoitakse igal kolmapäeval ja laupäeval kell 12: 15 ja pühapäeval ja riigipühadel 13: 15. Kaardi Stockholmi à la Carte on Royal Palace, riigi Hall Royal korter korterid, Armory, Knights kuningapalee Tre Kronor muuseumi sissepääsu ja tasuta.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar